loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

OVER ONS

Content Image 1

Welkom bij Autohoutum

Als we iets doen, dan doen we het goed en we doen alles ten dienste van onze klant. Ontzorgen is echt ontzorgen. ‘Fullservice’ is er dan ook al sinds de oprichting: occasions, onderhoud en reparatie. Om doorlopend service van het hoogste niveau te kunnen bieden beschikken we altijd over de beste apparatuur en de laatste software en zijn onze mensen op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen. Dat maakt dat we als merkspecialist onderhoud en reparaties uitvoeren op het hoogste niveau.

Neem contact op

Ons verhaal

AutoHoutum werd opgericht in 1999 door Arjan van Houtum, grondlegger en eigenaar van ons bedrijf. Zestien jaar had hij als monteur veel kennis en ervaring van het vak opgedaan. Zijn droom en ambitie was om zelf ooit een fullservice autobedrijf op te starten. Autobedrijf Arjan van Houtum startte in 1999 in Erp en verhuisde in 2007 naar Boekel. In 2019 kreeg ons bedrijf de huidige naam, ‘AutoHoutum’.

Als we iets doen, dan doen we het goed en we doen alles ten dienste van onze klant. Ontzorgen is echt ontzorgen. 

‘Fullservice’ is er al sinds de oprichting: occasions, onderhoud en reparatie. Om doorlopend service van het hoogste niveau te kunnen bieden beschikken we altijd over de beste apparatuur en de laatste software en zijn onze mensen op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen. Dat maakt dat we als merkspecialist onderhoud en reparaties uitvoeren op het hoogste niveau.

Bekijk gerust onze actuele aanbod van jonge occasions. Gemiddeld staan er altijd 75 voertuigen in onze showroom. Ben je op zoek naar een andere auto? Plaats dan een zoekopdracht bij ons. Koop bij AutoHoutum met garantie, financiering én verzekering.

1999

Ervaring sinds

4,0/5

Klanttevredenheid

Banner Image 0

Onze collega's

next.svg
prev.svg
Gallery Image 0

Arjan

Eigenaar

Gallery Image 1

Niels

Verkoop

Gallery Image 2

Doreth

Administratie

Gallery Image 3

Nick

1e Autotechnicus / APK-keurmeester / Technisch specialist

Gallery Image 4

Frank

Baliemedewerker / Autotechnicus

Gallery Image 5

Niels

1e Autotechnicus / APK-keurmeester

Gallery Image 6

Roy

1e Autotechnicus / APK-keurmeester / Technisch specialist

Gallery Image 7

Mike

1e Autotechnicus / Technisch specialist

Gallery Image 8

Marijn

1e Autotechnicus / Technisch specialist

Gallery Image 9

Don

Stagiair Technisch specialist

Morgen Internet - Zorgeloos website