ONZE WERKPLAATS

Onze werkplaats

Onze werkplaats is modern en voorzien van de nieuwste apparatuur en software. Met een team ervaren monteurs onderhouden en repareren we auto’s en herstellen we schade. Ook als je je auto elders kocht. Gespecialiseerd zijn we in Volkswagen, Audi, Porsche, Seat, Skoda en Tesla, waarvoor we de meest actuele tools hebben. Uiteraard ben je ook welkom als je een andere auto rijdt. Je auto is in goede handen. Heb je in de tussentijd een andere auto nodig? Maak dan gebruik van een leenauto.

  • Onderhoud en APK
  • Schadeherstel
  • Chiptuning / ZiP-tuning
  • Aircoservice
  • Bandenservice

01

Plan zelf je werkplaatsafspraak

Druk op onderstaande "LEES MEER" button, vink in de tabel onderaan de pagina aan welke werkzaamheden we uit moeten voeren en kies daarna wanneer. Is het vakje rood? Dan kunnen we op die dag niets meer plannen.
Wil je je auto voor iets anders wegbrengen of wil je overleggen over de planning? Bel ons dan even.

02

Onderhoud

Breng je auto voor onderhoud naar AutoHoutum. Onze monteurs beschikken over alle benodigde gereedschappen, kennis, ervaring en uitlees- en testapparatuur om een auto goed te kunnen onderhouden.

03

APK-keuring

Natuurlijk verzorgen we ook de APK aan je auto. We hebben maar liefst 5 keurmeesters in huis. Een APK-keuring verzorgen we altijd op afspraak, als je wil en in overleg 'klaar terwijl je wacht'.

04

Schadeherstel

Altijd vervelend als je schade hebt. We helpen je graag en snel. Neem bij schade direct contact met ons op. We halen je auto op én we zorgen voor de taxatie, de administratieve afwikkeling en het herstel. Maak in de tussentijd gebruik van een gratis leenauto.

05

Bandenservice

Ben je toe aan nieuwe banden of wil je je banden wisselen in verband met het seizoen? Maak gebruik van onze bandenservice.

06

ZiP-tuning

Haal meer uit je auto. AutoHoutum is dealer van ‘ZiP'-tuning. Vanuit deze samenwerking optimaliseren we het vermogen, het gedrag, de prestaties of de sound van een auto. Zo wordt een auto nog sneller of nog specialer en zorgen we voor een optimale rij-beleving.

07

Airco-service

Moet je airco worden nagekeken of ben je toe aan onderhoud? Laat het maar aan ons over.

  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
Morgen Internet - Zorgeloos website